tiistai 20. huhtikuuta 2010

VihreääTänään olin kaupungilla poikien kanssa hakemassa itselle muutaman kesäpaidan.Viime kesä oli helppo kun tuli käytettyä raskausvaatteita. Nyt kaappi ammottaa tyhjyyttään.Tai onhan se täynnä, mutta aivan vääränkokoisia vaatteita :/ Pitää siis taas tehdä kontti-, kirppis-, ja roskis- säkit.
Kirppispöytäkin varattava, sillä tarvitsenhan enemmän kuin kaksi kesävaatetta. Yksi Kappiksen Vintage story vaate jäi kummittelemaan mieleen. Se harkinnassa vielä. 

Hyväksi koettuja naisten nettivaatekauppa linkkejä otetaan vastaan!


Ulkoilun lomassa Tiimarin alelaarista löytyi nämä turhakkeet. No, omput ei ainakaan kesäretkillä pehmene.


Vihdoinkin saatiin hommattua tähän asuntoon sopivat ruokapöydät. Yksi keittiöön ja toinen olkkariin. Kumpaankin kuuluu vielä jatkopala ja samaa sarjaa, joten saadaan niistä myös juhliin yksi hurjan pitkä pöytä 

Huonompi juttu on kuitenkin se että puoli olkkaria on nyt vanhojen huonekalujen peitossa.  Lisäksi kun lapset levittävät lelut ja menopelit lattioille niin ah! Silmiä särkee ja pölyä kertyy.
Mahdollisimman pian on siis koetettava kuljettaa vanhempien mökille kirjahylly ja 2 pöytää ja tuoleja.  

Meillä on vähän väliä jossakin päin jotakin rempattavaa. Kun luulee että nyt kaikki pikku remppa tehty, niin kyllästytään ja aloitetaan taas joku "ikuisuusprojekti". Pojat saivat ihan omat suojukset. Hauskan väriset! Päädyttiin kuitenkin maalaamaan poikien seinä ja laittamaan leveä boordi. Jos vaikka sattuvat piirtelemään, niin maalia päälle vaan ;)Syödään yhdessä ohjelma havahdutti todellisuuteen, ei kun keittiötä kohden.

Tänään on muuten jostakin syystä tehnyt kamalasti mieli tuoreita herneitä. Kohta niitä jo saa torilta! Nams!!!!2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Mun taasen tekee mieli tuoreita mansikoita!!:) Mutta ne kaupoissa jo myynnissä olevat ulkomaan "doping-mansikat" ei kyllä saa vettä herahtamaan kielelle...

Edla kirjoitti...

Joo ne on ihan eri juttu kun "oikeet" mansikat :)