maanantai 5. huhtikuuta 2010

Lätsiä ja löytöjä


Viime kesänä tein muutaman lätsän ja nyt täytyisi uusia saada tietenkin täksi kesäksi. Kaksi vasta valmiina. Mooooonta palaa leikattuna. Tämä matkaa kaverin pikkuiselle. Tämä oli aika hauska meidänkin pienimmän päässä, tarvitsee siis tehdä toinen samanlainen :)Pyhinä on ollut aikaa käydä kirppareilla. Paljon kallista ja ihanaa lasitavaraa on näkynyt, mutta tällä hetkellä muut asiat kiinnostavat enemmän. Sitä paitsi kamalissa hinnoissa kaikki ihanuudet.

Magneetti taulu ja puupalikat. Pienenä leikkinyt tälläisellä. En vain muista missä. Varmaan tarhassa. Hauskaa oli edelleen!


Larsenin muumi palapelejä ja kasari postimies pate kiiltokuva-arkki.Äidiltäni sain lasten Ruusumuumi pussilakanan ja tyynyliinan. Erään huonekaluliikkeen poistokorista 9e. Ihana!Uusi kirjahylly paikoillaan ja nyt sitten tarvitsisi varmaan täyttää se.... Sääli, sillä näyttää tyhjänä niin siistiltä :)

1 kommentti:

Nipsutin kirjoitti...

Ihana lätsä. Ja ruusumuumi on ihan mun lemppari. =) Harvemmin nämä uudet kankaat niin ihastuttavat, mutta ruusumuumi on onnistunut siinä.