sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Peräkonttikirppiksellä

Aamulla heti kahdeksaksi suuntasimme kaverin kanssa keskustaan peräkonttikirppikselle. Ilma oli hmmm... hieman viileä, tuulinen ja räntäinen. Tästä huolimatta saimme 4 tuntia kulumaan leppoisasti. Jäisin sormin tavaroita tutkien. Tosin välillä kävimme syömässä ja alarannan kirppiksellä.
Paljon kivoja vanhoja leluja ja tavaroita näkyi, mutta olin metsästämässä nyt vaatteita ja kankaita pääasiassa. Joku toinen siis sai löytää ne retrojutut :) Me&i siilihaalarit leijui toisiin käsiin juuri nenän edestä ja se oli ikävää. Muuten oli kyllä tosi mukava päivä! Ensi vuonna voisi osallistua arpajaisiin myyntipaikoista itsekkin  :) 


Retro norsu pussilakana 2e sisälsi peitonkin. Tampellan sydänkangas pala 1,50 ja joustofroteepala 1eVanha Fisher price aktivointilelu 1eKappAhl velour potkarit 2e, lindex norsubodyt 1,5 ja 2 ja mini rodini (radiolta) 3.


Isommallekkin oli jotakin napattava. Shellin 2e bensis.


Lisäksi löytyi vaunuihin kissaverkko 2e. Täällä on hurjasti yli innokkaita oravia...
Konttauskypärä 2e. Meidän 7kk kiipeää, kävelee sohvasta tukien ja kaatuilee siis jatkuvasti.

Tällainen saldo siis tällä kertaa. Hillitsin itseni ja jätin suuren osan löydöistä ostamatta! Hyvä minä :)

Loppukuusta avataan Po.p ja Metsolan kesääkin pitäisi saada. Lisäksi kampaaja ja omat vaateostokset olisivat ajankohtaisia välillä. Hammaslääkärin tarkistuskin taas edessä. Siinähän sitä taas olisikin joksikin aikaa.

Olisikohan taas ajankohtaista varata itsekkin kirppispöytä? :) Kyllä.

5 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

noi kangaslöydöt on niin ihanat <3 että itelle ei oo tullut vastaan ja vähänkös harmittaa :(

Nipsutin kirjoitti...

Ihania kankaita. =)

Roosa kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt!

miitu kirjoitti...

Kivoja löytöjä!

Minäkin piipahdin siellä katselemassa, vaikka myynnit jäikin väliin. Mitään kivaa ei osunut silmään, mutta olinkin kyllä siellä vasta kahden maissa kun osa myyjistä oli jo lähtenyt. Kaikki parhaat löydöt oli siis menneet jo parempiin suihin :(

Tia kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä kirppikseltä!