lauantai 3. huhtikuuta 2010

Löytöjä

Viimeaikojen kirppistelyjä siis tässä:Kirpparilta vaatteita pienemmälle. Pitkästä aikaa löytyi mieluisia. 
T-paita on  huutiksesta ja lindexistä uusi raidallinen kesäpuku.Huutiksesta myös hauska kangaspala. 


Kontista 2 palapeliä. Meillä vanhempi tykkää hurjasti koota niitä. Pysyy hiljaa edes hetken ;)
Kirpparilta Satukuutio "satukirja". Sisältää 6 pahvikuutiota ja pienen satuvihkosen. Näiden palikoiden ja vihkosen avulla sitten kerrotaan satuja. Tämä oli hauskin löytö tänään! Tuota samaista kuvitusta jossakin muuallakin nähnyt,mutten muista missä??


Muistatkos? Tuo nilkkapallo oli ihan kivoin mielestäni pienenä. Josko kesällä kokeilisi pihalla hypellä.


Kasari autolelu. Käyttämätön. Vilkkuu ja pitää ERITTÄIN kovaa ääntä. Nykyään ei menisi varmasti kauppoihin asti tuollainen melukone. Patterin otin siis vaivihkaa pois ja kovaan käyttöön pääsi heti. Onneksi osa äänistä toimii ilman patteriakin.Hiekkaleluiksi löysin söpökät kannut. Maitotonkan kansikin löytyi vielä kassin pohjalta.Kirjoja, niitä ei ole koskaan liikaa...Muutamat pelikortit.


Sarvis tarjoitin ja vanhoja lehtiä.Pari rasiallista (oletettavasti jonkun vanhuksen), talteen leikkaamia reseptejä menneiltä vuosikymmeniltä. Tiedän- kuka tuollaisia ostaa... :D Minä. Voisikin tehdä ihan oman blogsun vanhojen reseptien avulla kokkailusta.Siskon tekemä ihuna puputaulu. Pääsiäisruoho kerkesi kasvamaan, vaikka viimetippaan menikin sen laittaminen. Vanhat tuhkakupit toimivat ruukkuina.

Mukavaa pääsiäisen aikaa ja uusia löytöjä kohti!

Ei kommentteja: