sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Syksyisiä löytöjä


Kirpparilta löytyikin  iso läjä tosi hyväkuntoista vaatetta pienemmälle. Nyt alkaa kotihoidontuki taas häämöttää ja kirppistelyt  alkavat olla enemmän ajankohtaista touhua ;)
Tällaisia kesä ja syksy vaatteita löysin. Varsinkin tuohon Lennen syksypukuun  ja hennesin takkiin olen erittäin tyytyväinen. Nalle puh ei kuulu suosikkeihini, mutta kivat yökkärit on. Ida t yökkäri ja småfolkin frotee housut löytyi myös. Kesähousuja ja paitoja ja veikeä merihenkinen lätsä. Syksy asu 10e, Hennes takki 6 ja loput n.1,50 kplSitten se kaikkein mieluisin juttu eli -75 vuoden ykkös kansio Suuria Käsityölehtiä. 3,50e!Välistä löytyi myös iso pino muista lehdistä leikattuja ohjeita- ihanaa!Silityskuvia hurja määrä


Ja leikki-ikäisen syysvaatteet kaava-arkki!


Ja sitten kun luulin että ei voi enään paremmaksi mennä, niin huomasin takakannessa suuren määrän ylimääräisiä kaavoja -76,78,79 lehdistä :) :) Suunnattoman ihana löytö. Alkuperäinen omistaja "Tyyne"- kiitos missä ikuna oletkin :) 
Ensimmäinen kello-kirjani, Anni polvan Minna, Jonne ja Vinku ja Kodin neuvokki- kotikokin herkkukirja. Yht.3e. Kodin neuvokissa on tajuton määrä ihania ohjeita.

Viimeistään illalla kun lapset nukkuvat naputan arvonnan tänne :)
Jostakin syystää nyt todella hidasta lisätä näitä kuvia 

Kuopion reissu olisi luvassa juhlien merkeissä ja saattaisi jopa keretä kirpparille reissun lomassa. Joten? Missäs on kuopiossa kirppareita? :)


1 kommentti:

Mimura kirjoitti...

Huippuja löytöjä olet tehnyt!