torstai 27. toukokuuta 2010

Nyt se on sitten täälläkinIkea nimittäin. Minä kuulun vannoutuneisiin ikea faneihin :D Sopuhintaan juuri minun tyylisiä huonekaluja ja tavaroita. Pitihän siellä eilen siis heti poiketa. Lapset toviksi isovanhemmille. Miehen ja siskon kanssa lähdettiin siis uutta ikeaa tutkimaan.


Edellisellä reissulla ostettiin Liatorp kirjahylly ja nyt oli jopa siihen sopivan kokoisia korejakin jäljellä : ) Kaikkea "tärkeää" tilpehööriä tarttui mukaan. On se vaan nyt niin kivaa kun ei tarvitse matkata pääkaupunki seudulle ikean takia :D Vielä kun saisi korkeasaaren tänne....

Viikonloppuna poikkean YKSIN kirpparilla samalla kun menen taidenäyttelyyn. Uskoisin siis että jonkinasteinen kirppistely postaus tulossa. Lisäksi viikonloppuna laitan kierrätysarvonnan pystyyn. Muutama palkinto luvassa esim. JUJU erilainen lastenvaatekirja ;)
Mutta tästä siis oma postaus sitten tulossa.  Toista palkintoa kun mietin vielä(kin).

Nyt päikyille. Kumpa onnistuisi.


2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Wau, nytkö se sinne jo avattiinkin, mä luulin, että vasta myöhemmin:) Jospas sitä itekkin sais aikaiseksi lähteä elämänsä ensimmäisen kerran Ikeaan, nyt, kun sinne ei ole matkaa kuin vaivaiset 200km;)

Mukavaa kirppistelyviikonloppua!

miitu kirjoitti...

Munkin tarvis jossain vaiheessa siellä poiketa. Mitään varsinaista ostettavaa ei kyllä ole, mutta jotainhan sieltä aina tarttuu mukaan ;)