lauantai 22. toukokuuta 2010

Ihania ihania ihania

Meillä katsotaan paljon elokuvia. Se on aikuisiällä ollut lempiharrastukseni. Eniten rakastan animaatioita. Kaapista löytyykin joitain satoja elokuvia. Juuri annoin pussillisen pois sellaisia joita emme aio enää katsella.

Viimeisin lisäys on Laputa Castle in the sky. Siskoni kanssa tapaamme käydä elokuvissa katsomassa animaatioita ja tämäkin on tullut nähtyä. Pitihän se saada omaksi. Suosittelen Studio Ghiblin elokuvia. Aivan taianomaisia tarinoita.


Tuulen viemää, Angelika sarja, Gheishan muistelmat ja Forsytein taru ja Lumikuningatar ovat oman ajan suosikkejani. Usein omana vapaapäivänä tulee vuokrattua myös joku uusi hömppä elokuva tai vaihtoehtoisesti jokin hovia tai keskiaikaa kuvaava pätkä. Nämä kun eivät toista puoliskoani kiinnosta. Vaaleanpunaiset pantterit ja lukuisat brittihuumorisarjat jaksavat naurattaa. Aika usein viikonloppuisin katsomme yleensä jonkun uutuuselokuvan. Jännärin useimmiten.

Telvisiosta kun ei paljoa tule sellaista jota seuraisi. Ihanaa hermolepoa on viettää parituntinen elokuvaan syventyen lasten nukkuessa.Poika taas katselee mielellään dvd:istä samua ja sallaa, tomi traktoria, puuha peteä, nassea , peppi pitkätossua, heinähattua ja vilttitossua, risto räppääjää ja lelumaan niksua. Äidin disneyn klassikot eivät vielä kiinnosta. Telkasta tietty pikku kakkosen kaikki ohjelmat uppoavat. Ja ei katso liikaa telkkaa, jos joku nyt sitä alkaisi miettimään ;) Saa katsoa vain tietyn aikaa päivässä.


Mitä elokuvia teillä katsotaan ja mitkä ovat teidän suosikkejanne? :)

Ei kommentteja: