keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Mummolla ja Vaarilla ♥

Tällä viikolla asustamme poikien kanssa isovanhemmilla. Kotona on taas pientä remppaa ja päätimme tulla tänne kyläilemään siksi aikaa. Isovanhemmat ovat vielä työelämässä, joten päivät olemme poikien kanssa kolmisteen.

Täällä meitä odotti yllätyksenä isomman keväinen Minymon takki. Ihan hauska :) 


Vipinää riittää...
Mutta täällä jää onneksi äidillekkin aikaa lukea kirjaa.Ulkoillessa ei kamera sattunut mukaan, mutta tällaisia hauskoja käpyoksia keräsimme kotiin viemiseksi. Eiköhän sieltä sopiva maljakko löydy.


Äiti poikkesi yksin Lindexissä ja täydensi pienemmän kevät/kesävaatteita. Kirpparille olisi tehnyt mieli. Tosin olin muutenkin vain pikapika asiointi reissulla, joten taas jäi väliin.


 Onneksi otin "farkkuasun" 86 kokoa tästä. Nyt meillä käytetään 74 kokoa, mutta tämä ei edes törkeän reilu nytkään. Kesällä siis varmaan varsin passeli.Aiheesta poiketen. Oletko tätä Pauli sarjaa nähnyt dvd: nä jossakin? Olen koettanut etsiskellä netin uumenista, mutta tuloksetta. Olikohan alkuperäinen nimi Bali (?), muistelisin. Kiitollisena otetaan tietoa vastaan :)


Herättelen tässä toiveita päästä retkelle Ikeaan ja Lastenvaatekaupoille viikonloppuna. Ilman ihanaisia pikkuisia. Peukut pystyyn!

Mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinulle :)

3 kommenttia:

miitu kirjoitti...

Kiva tuo Minymon takki! Meiltä vaan löytyy takkia ja haalaria niin monta, että yhtään ei saa enää ostaa ;) Ja kivat on Lindexinkin ostokset.

Mari kirjoitti...

Vastavierailulla. Meille tuli kanssa tuo Minymon kuosi lilana odottamaan ensisyksyä. Minä olen kanssa etsinyt tuota Pauli-sarjaa ja huonolla menestyksellä. Poika siihen ihastui ja on aika kyllästyttävää kun joutuu katsomaan Pikku-Kakkosen nettisivuilta niitä kahta jaksoa jotka sieltä löytyy =)

Edla kirjoitti...

Miitu- Onhan se kiva kun on mitä vaihdella :D Meillä alkaa olla R:llä kesä/kevät vaatteita tarpeeksi ja kaikkea kivaa tulee myyntiin jatkuvalla syötöllä. Ne Metsolankin kesävaatteet- ihania.

Mari- Meillä on boxille tallennettuna ne ja pelkään kokoajan että häviää sieltä. Tarvitsee koettaa siirtää sieltä turvaan. Kaikkea muuta tuntuu dvd:nä löytyvän, mutta ei Paulia :(