perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kevään värejä!

Keväällä iskee se sama muutos vimma, joka iskee kovalla voimalla myös syksyisin. Uutta raikasta päivitystä kaivataan kotiin ja vaatteisiin.


Lastenhuoneen seinään pääsee raikkaan sävyinen leveä boordi. Aluksi piti tapetoida koko seinä, mutta esikoisen kovan piirrustus ja sotkemisvimman takia päädyttiin maaliin ja boordiin. Saa pojat sitten pikkuisen vanhempina vaikuttaa itse millainen seinä tulee. Sisutustarra sienet varmaan tilaan vielä lattianrajaan.
Kellertävä sydäntapetti pääsee eteiseen.


Raikkaan värisiä kevät vaatteita olen ostellut ja osa vielä tulossa.

Nämä esikoisen vanhat kevät/kesävaatteet menevät vielä pikkuveikalle, joten hän saa käyttää niitä. No nuo pilvivaatteet oli pienellekkin ostettava. Ne ovat niin kesäiset.

Itsellekkin voisi koettaa hankkia kevääksi jotakin uutta, mutta pitäisi päästä yksin liikenteeseen. Minun vaatekaappini sisältö on melkeimpä mustaa täynnä. Ja liian pieniä ja liian suuria vaatteita. Avaan oven ja tekee heti mieli sulkea se :D Olisi varmaan aika keskittyä taas myös itseensä, kuten siskoni ystävällisesti minulle vinkkasikin ;)

Tänään olikin jo ihanan keväinen ilma!

1 kommentti:

Possumamma kirjoitti...

"Itsellekkin voisi koettaa hankkia kevääksi jotakin uutta, mutta pitäisi päästä yksin liikenteeseen. Minun vaatekaappini sisältö on melkeimpä mustaa täynnä. Ja liian pieniä ja liian suuria vaatteita. Avaan oven ja tekee heti mieli sulkea se :D Olisi varmaan aika keskittyä taas myös itseensä,"

LOL!;D Tää pitää NIIIIIN paikkaansa!
-Paitsi etten mä voi laittaa vaatekaappini ovea kiinni, kun siinä ei ole semmoista, per...

Nojoo, vaan pitäis kyllä ostaa itsellensä jotakin -varsinkin uutta kotivaatetta, kun nää vanhat on jo lievästi ilmaistuna kulahtaneita... Ja välillä jotakin muutakin, ku sitä ainaista mustaa...

ONNEA & MENESTYSTÄ UUDELLE BLOGILLE!:)