lauantai 27. marraskuuta 2010

Jääpuutarha


Meillä on hurjan pieni parveke. Sinne jos laittaisi pöydän tai tuolin niin meidän lapset olisivat aika nopeasti kaiteen yli. Joten kesäisin siellä on lattialla pienenpieni uima-allas ja talvisin lähinnä lumiukko :D 
Parvekkeen oven kahva kiinnosti pikkupoikia valtavasti ja se oli helppo avata. 
Vaihdoimme tilalle ns. turvakahvan. Eli siinä on koodi, jota ilman ei kahva aukea. Buahahaha!
Aika veikeä juttu olisi myös sormenjäljellä aukeava lukko kotioveen. Ei taida vain olla yksittäisen  kerrostaloasunnon juttuja. Mutta pidetään mielessä sitten kun joskus muutetaan :)
Eivätpähän lapset hukkaisi avaimiaan.

Nyt kuitenkin parvekkeella kukkii jääpuutarha!
Tehtailin kukista ja vedestä jääkukkia. Ajattelin haudoille viedä talven aikana noita maitotölkin mallisia ja ämpäri, kulho ja kakkuvuoka mallisia sitten pöytäkoristeeksi tai isovanhempien pihalle.
Muutaman joulukoriste mallisen tein myös, eli laitoin laakeampaan rasiaan veden ja koristeet+ narun jäätymään kiinni. Vanha juttu, mutta kivoja tuli!
Tässä vielä päivän pika kirppislöydöt. Tuollaisia isompia palikoita itsellä on ollut pienenä.


Mukavaa viikonloppua sinulle! :)3 kommenttia:

Nipsutin kirjoitti...

Ihana jäälyhty. =)

Ninni kirjoitti...

Kivoja lyhtyjä tosiaan! Yritin upottaa ruusuja omaan kranssiinikin, mutta tekniikka ei aivan ollut vielä hallussa. No, ämpärilyhdyt onnistuivat kuitenkin.

Kiva tietää, että noita nostalgisia kirjainpalikoita on periaatteessa vielä mahdollista löytää kirppareilta. Olen jo meinannut luopua toivosta.

Edla kirjoitti...

:D Minä olin myös melkein jo luopunut toivosta. Laitakaupungin pikku kirppikseltä lopulta löytyi. Että voikin ilahtua pienestä! :)

Laitoin kukan "pohjaan" eli varteen teippiä päälle niin ettei pääse nousemaan vedestä. Sitten valmiista katkaisin varren niin että pohjasta tuli tasainen.

Ämpärilyhdyt ovat niin kauniita! Olisikin oma piha.