torstai 3. kesäkuuta 2010

Kauppakassi nukutus


En nyt kerro kuvin päivän tarinaa. Kaikki osaavat kuvitella lapsiperheen kaaostilan ;) Nyt pitäisi kerätä voimia suursiivoukseen. 

Tänään on kaikki hukassa tai unohdettu johonkin. Kauppakassi oli paras hätäratkaisu erittäin kiukkuista pientä varten. Siihen ressukka nukahti sikiöasentoon lopulta. Oli turvallinen paikka. Rintareppu kun noin 160 jotakin portaan  ja monen oven päässä. Toinen kiukkuinen nukahti äidin sänkyyn.  Kaksin on ilmeisesti kivempi kiukutella ja huutaa. Hyvä että on yhteisiä aktiviteetteja ;) :PNyt odotan kovasti jo ViIkOnLoPpUa!!!
Kuopion reissua siis luvassa ja toiveet kirppikselle kerkeämisestä paluumatkalla ovat aika korkealla.
Parhaimmat löydöt löytyvät melkein aina jostakin eri kaupungista. Olen myös huomannut että kivoimpia juttuja ei koskaan löydy keskustan suosituimmilta kirppareilta, ainakaan täällä kotikaupungissa. Kai niitä sielläkin on ollut, mutta kävijöitä niin paljon, etten koskaan satu paikalle sopivaan aikaan.

Tällainen vessa kirja haettiin kirjakaupasta poikien kanssa alkuviikosta. Jospa alkaisi pojan pottailukin pyyhkimään paremmin. Kirjan nappia on ainakin painettu jo mooooonta kertaa.
Mukavaa loppuviikkoa ja osallistukaa arvontaan  :)


Ei kommentteja: